Zmáčkněte ESC pro zavření

Sedy

Tipy na vše o Sedy přímo od chovatelů pro chovatele.

Norský losí pes šedý


( Norsk Elghund, Norwegian Elkhound, Grahund, Dyrehund) „Norský vlk, který je na straně člověčí." Norské národní plemeno, norský losí pes šedý, je velmi pracovitý pes. Má svoj..

Venčení psa na vlastní zahradě


Venčení psa na vlastní zahradě může být vynikající volbou pro majitele psů, kteří nemají přístup k parkům nebo zeleným plochám v okolí. Vlastní zahrada může být ideálním míst..

Československý vlčák a rizika jeho chovu


Uvažujete nad koupí vlčáka? Zde se dozvíte, jestli je plemeno vhodné pro vás a jaké je jeho potencionální využití. Vzhled  Československý vlčák je větší než psi, kteří se řad..

Skotský jelení pes


(Deerhound) Povaha plemene V tomto pejskovi najdete opravdu velice věrného a oddaného přítele. Skotský jelení pes je věrný jednomu pánovi. Je velice klidný, mírný a snášenlivý..

Rafeiro do Alentejo


(Portuguesse Watchdog) Povaha plemene Rafeiro do Alentejo je sebejistý a důvěryhodný hlídací pes, zvláště pozorný v noci. Je velmi statečný. Je fixován na vlastní rodinu, na s..

Pyrenejský mastin


(Mastin de los Pirineos) Povaha plemene Pyrenejský mastin je inteligentní a bdělý pes. Je to spolehlivý a poslušný společník a ochránce. Ke své rodině jsou tito psi přátelští ..

Puli


Povaha plemene Puli je velmi činorodý a temperamentní pes. Je také mimořádně učenlivý, velmi přizpůsobivý a dobře snáší výcvik. Je schopný naučit se žít i v městském bytě a mi..

Opičí pinč


Povaha plemene Opičí pinč je živý, přátelský a chytrý pes. Chová se velmi přítulně a rád se mazlí. Je bezvýhradně věrný svému pánovi a členům rodiny. Je také ostražitý a děje-..

Německý ovčák


Německý ovčák (Vlčák, Deutscher Schaferhund, German Shepherd Dog) Povaha plemene Německý ovčák je velice inteligentní a učenlivý pes. Je také velice odvážný a sebevědomý. Je t..

Minoritský karpatský ovčák


Minoritský karpatský ovčák Povaha plemene Minoritský karpatský ovčák Jedná se o klidného, vyrovnaného a stálého psa. Minoritský karpatský ovčák je velmi odvážný a účinný bojov..

Jezevčík drsnosrstý


Jezevčík drsnosrstý (Dachshund Rauhhaar, Dackel, Teckel) Povaha plemene Drsnosrstý jezevčík je odvážný, dominantní, má smysl pro humor. Je vynalézavý, svéhlavý, mazaný, ostraž..

Jagdteriér - Německý lovecký teriér


Jagdteriér - Německý lovecký teriér (Deutscher Jagdterrier) Povaha plemene Německý lovecký teriér je odvážný a pracovitý pes, je velmi vitální, vytrvalý, aktivní a temperament..

Coton de Tuléar


Coton de Tuléar Povaha plemene Coton de Tuléar je zářným příkladem společenského plemene - tito pejsci jsou přítulní, hraví, přátelští a poslušní, i když výjimečně mohou být s..

Více toho o sedy nemáme

Pro další informace o sedy zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o sedy .