Zmáčkněte ESC pro zavření

Jak vybrat vhodne psi plemeno

Tipy na vše o Jak vybrat vhodne psi plemeno přímo od chovatelů pro chovatele.

Ruský toy (moskevský dlouhosrstý toy teriér)


Povaha plemene  Ruský toy je milý, přátelský, veselý, má rád společnost lidí, je prostě takový, jaký má správný společenský pes být. Není agresivní, ale ani bázlivý. Je výbor..

Portugalský vodní pes


(porti, Cao de agua Portugués, Portuguese Water Dog) Povaha plemene Portugalský vodní pes je přátelský, nadprůměrně inteligentní a pracovitý. Velmi se hodí do rodin s dětmi, k..

Pikardský ovčák


(Berger Pikard, Berger de Pikardie, Pikardy Shepherd) Povaha plemene Pikardský ovčák je pastevecký a hlídací pes. Je inteligentní a plný energie. Je bezmezně věrný svému pánu ..

Peruánský naháč


(Perro sin pelo del Peru, orchidejový pes Inků) Povaha plemene Peruánský naháč je ušlechtilý, hrdý pes, který je naprosto oddaný svému pánovi. Přestože je poměrně klidný a ště..

Německý špic vlčí


(German Spitz - Keeshound, Deutscher spitz - Wolfspitz, Chien Loup) „Vlk v rouše plyšáka!" Německý vlčí špic je malý, ale přesto pracovitý společník. Svou pozorností a tempera..

Maďarský ohař krátkosrstý


Maďarský ohař krátkosrstý (Viszla) Charakter plemene Maďarský ohař je velmi živý a veselý pes a plný chuti do života. Má přítulnou povahu a doslova nesnáší hrubé zacházení. Ne..

Hokkaido Ken


Hokkaido Ken (Ainu-ken) Povaha plemene Hokkaido ken je pes s pozoruhodnou vytrvalostí, je důstojný, vyrovnaný, věrný a oddaný. Je možné chovat ho jako obranáře i pro hon, je v..

Jak naučit psa aportovat?


Aug 28, 2018 ... Jak správně na to? Jak naucit psa aportovat (3). Vzbuďte v pejskovi zájem. Pro výuku aportování zvolte hračku, klacík či jinou věc, kterou ...

Co chcete vědět o Jak?

Chcete vědět více o Jak? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Jak a podobných témat.

Jak naučit psa zvládat samotu?


Sep 24, 2018 ... Kvůli ✓ pracovním povinnostem jsme každý den nuceni nechávat naše pejsky doma samotné. Pokud je pejsek na samotu zvyklý, není v tom žádný ...

Jak poznat a řešit dehydrataci u psa


Jul 31, 2020 ... Jak se dehydratace u psa projevuje? Projevy dehydratace jsou různé a liší se dle závažnosti stavu. V počátcích si menší ztráty tekutin nemusíte ...

Jak uklidnit nervózního psa?


Apr 4, 2018 ... Častý stres může způsobit zdravotní problémy nebo problémy chování, proto je potřeba vědět, jak pejska uklidnit a uchránit ho stresu.

Jak naučit psa cestovat?


Jun 2, 2017 ... Jak naučit psa cestovat? · Vypořádejte se se strachem z cestování · Nechte pejska, aby si zvykl na svou tašku, přepravku, autosedačku nebo klec.

Jak naučit psa nosit náhubek


Nov 17, 2016 ... A pokud na košík pes není zvyklý, může to znamenat stresovou situaci. Poradím vám, jak se stresu vyhnout a psa na náhubek zvyknout. Jsou chvíle, ...

Více toho o jak vybrat vhodne psi plemeno nemáme

Pro další informace o jak vybrat vhodne psi plemeno zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o jak vybrat vhodne psi plemeno .