Zmáčkněte ESC pro zavření

Co ve

Tipy na vše o Co ve přímo od chovatelů pro chovatele.

Jak na péči, prevenci a výživu psích kloubů?


Problémy s klouby jsou u psů běžné, zejména u větších plemen a sportovců. Příznaky se objevují postupně – pes může mít potíže s leháním, kulhat nebo se vyhýbat náročným pohyb..

Volba psa a první kroky ve výchově


Před pořízením psa je klíčové zvážit, jaký typ společníka hledáme. Zda má být pes spíše kamarád pro volné chvíle, aktivní sportovec nebo pracovní pes. Důležitou roli také hra..

Venčení psa na vlastní zahradě


Venčení psa na vlastní zahradě může být vynikající volbou pro majitele psů, kteří nemají přístup k parkům nebo zeleným plochám v okolí. Vlastní zahrada může být ideálním míst..

Příprava na nového člena rodiny


Mít domácího mazlíčka je jedním z nejuspokojivějších zážitků, které může člověk zažít, ale je to také značná odpovědnost. Před rozhodnutím o adopci nebo přivedení domácího ma..

Flat coated retriever (hladkosrstý retrívr)


Flat coated retrívr je jak vzhledově, tak povahově velmi podobný zlatému retrívrovi. Má rád vodní hrátky, je přátelský s inteligentním výrazem a miluje svou rodinu. Využít se..

Československý vlčák a rizika jeho chovu


Uvažujete nad koupí vlčáka? Zde se dozvíte, jestli je plemeno vhodné pro vás a jaké je jeho potencionální využití. Vzhled  Československý vlčák je větší než psi, kteří se řad..

Vestfálský jezevčíkovitý honič


Povaha plemene Vestfálský jezevčíkovitý honič se vyznačuje živou a veselou povahou. Je to plemeno vyrovnané, sebejisté a během práce prokazuje velkou odvahu a výdrž. Doma je k..

Vendéeský hrubosrstý baset


Povaha plemene Vendéeský hrubosrstý baset patří mezi nenáročné psy. Jedná se o velice živého, aktivního, rychlého a pohyblivého lovce s dobrým hlasem, přesto je i společenský..

Velšteriér - Welsh Terrier


Povaha plemene Jako snad všichni teriéři i velšteriér se projevuje velice živě a energicky, má rozhodně svojí hlavu, je dost tvrdohlavý a nikdy ho neomrzí jakákoli hra. Patří..

Velššpringršpaněl


Povaha plemene Velššpringršpaněl by se dal považovat za opravdového šlechtice s modrou krví. Pro svou charakteristickou veselost a hravost se hodí zejména k dětem, není ani b..

Velškorgi - Cardigan


Povaha plemene Velškorgi Cardigan se velice brzy váže na svou rodinu, vytváří si opravdu silné pouto a poté se stává věrným a oddaným společníkem. I přes malý vzrůst mu nechyb..

Velskorgi - Pembroke


Povaha plemene Tato mimořádně velká psí osobnost budí často rozporuplné pocity. Někteří lidé považují jeho vzhled za komický, jiní obdivují velškorgiho, který je oblíbencem a..

Velký švýcarský salašnický pes


  Povaha plemene I přes svůj impozantní vzhled má velký švýcarský salašnický pes mírnou vyrovnanou povahu. Může se chlubit odvahou a inteligencí, v každé situaci se chová nebo..

Velký münsterlandský ohař


Povaha plemene Jedná se o plemeno velmi společenské a hravé. Tito psi jsou energičtí a pracovití. Nebývají nervózní ani agresivní. Jsou to velmi chytří a dobře cvičitelní psi...

Švédský losí pes


Povaha plemene Švédský losí pes je milý, odvážný a energií překypující pes. Svému pánovi je oddaným společníkem. Je to velmi inteligentní a pracovité plemeno. Má silně vyvinut..

Středoasijský pastevecký pes


(Central Asian Shepherd) Povaha plemene Středoasijský pastevecký pes je velmi vyrovnaný a klidný společník. Je nenáročný, snese rozdílné klimatické podmínky, jako je horko, ne..

Slovenský kopov


(Slovakian Hound) Povaha plemene Slovenský kopov je velice vytrvalý, ostrý pes, s velice dobře vyvinutým smyslem pro stopování. Je schopen udržet velice dlouho stopu, a proto ..

Co chcete vědět o Co?

Chcete vědět více o Co? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Co a podobných témat.

Můj pes si dělá co chce. Co s tím?


Feb 8, 2016 ... Tak, abyste psa mohla pustit z vodítka bez toho, aby se stal neovladatelným a dělal si, co chtěl. Vašemu psovi evidentně chybí volný pohyb a ...

Co dělat, když se dva psi poperou


Feb 12, 2014 ... Co dělat když se dva psi poperou? Každý, kdo chodí několikrát za den se svým psem na procházku, se setká se situací, že jeho pes není jinému ...

Co se dá s clickerem dělat - Shaping


Jul 11, 2014 ... Za co psovi kliknete, to pak bude dělat. Představte si, že jste fotograf, clicker je spoušť aparátu a cvik, který se pes naučí, je fotka.

Co dělat, aby neútočil na jiné psy?


Jun 17, 2016 ... Co to znamená? Pokud psa naučíme nějaký cvik a tento cvik umí pes spolehlivě (to znamená vždy a všude, ne jen doma) provést na náš povel, můžeme ...

Týrání zvířat - Co můžu dělat?


Nov 10, 2016 ... Týraní zvířat - co dělat. 1) Pokud se domníváte, že by se dalo s majiteli zvířete rozumně domluvit, zkuste to. Jedná se hlavně o případy, ...

Týrání zvířat - Co můžu dělat?


Nov 10, 2016 ... Týraní zvířat - co dělat. 1) Pokud se domníváte, že by se dalo s majiteli zvířete rozumně domluvit, zkuste to. Jedná se hlavně o případy, ...

Jak se připravit na štěně


Jul 17, 2017 ... A co by tedy mělo v této výbavičce být? Jednoznačně obojek (nebo ideálněji postroj), vodítko, misky, hračky (ne jednu, ne dvě, prostě hračky), ...

Více toho o co ve nemáme

Pro další informace o co ve zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o co ve .