Zmáčkněte ESC pro zavření

Irský vodní španěl

Tipy na vše o Irský vodní španěl přímo od chovatelů pro chovatele.

Irský vodní španěl


Irský vodní španěl (Irish Water Spaniel)   Povaha plemene Irský vodní španěl je klasický lovecký pes, kvůli svým vlastnostem využívaný zejména pro lov vodní zvěře. Má výborný ..

Americký vodní španěl


Americký vodní španěl (American Water Spaniel) Povaha plemene Americký vodní španěl je výjimečně inteligentní pes, vždy nadšený a ochotný zvedat kachny z hladiny, nebo aportov..

Kudrnatý retrívr


Kudrnatý retrívr (Curly coated retrívr) Povaha plemene Tento přátelský pes je dostatečně inteligentní, aby přesně pochopil, co je po něm žádáno, a většinou to beze zbytku spln..

Jak to mají psi s plaváním?


Jul 1, 2022 ... Vodu miluje například každý irský vodní španěl, portugalský vodní pes, ... Při koupání v přírodě si dávejte pozor také na to, jestli voda ...

Co chcete vědět o Irský Vodní španěl?

Chcete vědět více o Irský Vodní španěl? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Irský Vodní španěl a podobných témat.

Milujete vodu? A jak je na tom váš pes?


Jun 11, 2015 ... Mezi vodní psy patří: barbet - vzácné a staré plemeno považované za předchůdce dnešních pudlů; americký a irský vodní španěl - středně velcí psi ...

Crufts 2023


Mar 17, 2023 ... Italský vodní pes - Am Gch Kan Trace Very Cheeky Chic (Orca) – vítěz ... Kavalír King Charles španěl - Ch Ellemich American Express (Dublin) ...

Rozdělení plemen podle FCI


Jun 10, 2009 ... 7. Skupina - Ohaři. Kontinentální ohaři; Britští a irští. 8. Skupina - Přinašeči, slídiči a vodní psi. Přinašeči; Slídiči; Vodní psi.

Jaká jsou nejchytřejší plemena psů?


Jan 31, 2016 ... století za pomocí žlutého retrívra, tweedového vodního španěla, irského setra a bloodhouda. Má výborné plavecké schopnosti, hustou nepromokavou ...

Jak zajistit vodu pro psa v zimě?


Díky vyspělým technologiím je dnes již možné koupit misku, která je vyhřívaná. Výhřev neznamená, že se psovi voda ohřeje a může si do ní hodit pytlík s čajem.

Více toho o Irský vodní španěl nemáme

Pro další informace o Irský vodní španěl zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Irský vodní španěl.